O nama!

CARNEXT SARAJEVO AUTOCENTAR
Firma CarNext Sarajevo se bavi uvozom i prodajom polovnih motornih vozila iz zemalja Evropske unije, isključivo Euro 5 i Euro 6 standarda. Nudimo širok izbor putničkih i teretnih vozila renomiranih svjetskih proizvođača, sa urednom servisnom evidencijom te garancijom na porijeklo i pređenu kilometražu.
Dođite kod nas i uvjerite se u kvalitet vozila a i naših usluga,
Očekujemo vas!!

Uzimajući u obzir potrebe i želje naših kupaca, nudimo i usluge registracije kao i mogućnost zamjene motornih vozila ”starije za novije”. CarNext tim je posvećen potpunom zadovoljstvu kupaca. Naš cilj je da vam pružimo najbolje moguće iskustvo kupovine, sa akcentom na nabavku najkvalitetnijh vozila i pružanje vrhunske usluge kupcima. Pogledajte našu ponudu online i javite se za besplatan savjet ili preporuku!

Naš generalni direktor kaže:

 Kvalitet nikada nije slučajan, uvijek je rezultat visoke namjere. 

Bookirajte testnu
vožnju!

Godine
poslovanja

0

Specijalista

0

Prodatih auta

0

Lokacija

0

Naš tim

Husein Holjan

Direktor

Elmedin Džakmić

Prodaja

Najčešće postavljana pitanja!

Možemo vam pomoći oko vašeg finansijskog plana, možemo vam ponuditi nekoliko savjeta i trikova. Odvezite se sa ovim svojim automobilom iz snova bez obzira na vašu kreditnu istoriju.

Nije iznenađujuće da serviseri (prodavnice ulja i zastupstva) obično preporučuju kraće intervale zamjene (3000 do 5000 milja). To nikada ne može naškoditi vašem motoru, ali također znači da će vas i vašu kreditnu karticu češće viđati.

Pritisak u gumama može utjecati na upravljivost, skretanje, kočenje i učinkovitu potrošnju goriva automobila. Guma napuhana pogrešnim pritiskom istrošit će se brže i može ugroziti vašu sigurnost.

Gume na prednjoj strani vozila obično se troše brže od onih na zadnjoj, ali, ako često mijenjate položaje guma, pobrinućete se da se ravnomjernije troše i postići maksimalan vijek trajanja gaznog sloja.

Profesionalni detalji za automobile su umjetnost i zanat čišćenja i vraćanja vozila u stanje kao novo. Usluge detailinga automobila su mnogo preciznije i radno intenzivnije od pranja automobila.

Nije neuobičajeno da iz vašeg vozila curi tekućina i nikada to ne biste trebali ignorirati. Za neke probleme, to bi moglo biti nešto što se može popraviti malim održavanjem, dok druge vrste curenja mogu biti znakovi upozorenja na visoke račune za popravke.

Sustav protiv blokiranja kotača (ABS) koristi ABS senzor ili senzor kotača za praćenje brzine kotača i slanje tih informacija ABS računalu. ABS računalo koristi ove informacije kako bi spriječilo blokiranje kočnica tijekom zaustavljanja u nuždi. Dakle, u slučaju neispravnog ABS senzora kompletan ABS sustav ne bi mogao pravilno raditi. Zato je važno zanti što je to ABS senzor, kako radi, koji su simptomi kvara i kako ga zamjeniti.

Gume na automobilima se troše, to je kao da objavimo da ljudima za život treba kisik. No, u reduciranju habanje materijala i vi možete odigrati značajnu ulogu. Prvo, vozite li umjereno, smanjit ćete i degradaciju guma. Drugo, rotacijom guma osigurat ćete im kvalitetniji rad i ravnomjerno trošenje.